пʼятниця, 08 липня 2011 12:12

Форвард "Динамо" перейшов у "Карпати"

Форвард "Динамо" перейшов у "Карпати"

Нападаючий збірної Білорусі Андрій Воронков продовжив контракт з київським "Динамо" до червня 2013 року, після чого був відразу відданий в оренду львівським "Карпатам". До цього форвард також виступав на правах оренди, але за криворізький "Кривбас".

"Я зустрічався з президентом "Динамо" Ігорем Суркісом, - розповів форвард виданню "Прессбол". - Це була його ініціатива. Він запропонував продовжити закінчувався влітку 2012-го контракт ще на рік і відправитися в оренду в "Карпати". Правда, її термін ще доведеться остаточно визначити. Попередньо ж - на півроку.

"Чесно кажучи, пропозицій було багато. З Росії, Німеччини, з України... На "Карпати" ж погодився тому, що, по-перше, ця команда в нинішньому сезоні виступить у Лізі Європи, а по-друге, граючи за львівський клуб, я буду постійно на очах у керівництва київського "Динамо", до якого розраховую повернутися. Та й Георгію Кондратьєву і Бернду Штанге (головні тренери відповідно молодіжної та національної збірних Білорусі — Ред.) буде нескладно слідкувати за моєю кар'єрою", - зазначив футболіст.

У той же час стало відомо, що "Кривбасу" не вдалося домовитися з "Динамо" про переїзд в Кривий Ріг форварда киян Романа Зозулі.

Зараз ви читаєте новину «Форвард "Динамо" перейшов у "Карпати"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути