пʼятниця, 08 липня 2011 13:39

"Карпати" підписали форварда молодіжної збірної Аргентини - ЗМІ

"Карпати" підписали форварда молодіжної збірної Аргентини - ЗМІ

Аргентинський форвард мадридського "Атлетіко" Джерман Пачеко став гравцем львівських "Карпат", повідомляє Hotsport. Пачеко став третім гравцем, після Лукаса і Борха Гомеса, який перебрався в "Карпати" з Іспанії.

Нагадаємо, футболіст вже дебютіроавал за "Карпати" в товариському матчі проти команди "Нафтовик-Укрнафта" і разом з ще одним футболістом, що знаходяться на перегляді, Володимиром Танчик, відзначився голом. У новій команді Пачеко буде виступати під 99 номером.

Останні два роки 20-річний футболіст провів в оренді в аргентинських клубах "Хімнасія", "Ла-Плата" і "Індепендьєнте", проте його контракт належить мадридському "Атлетіко". Так само на рахунку Пачеко чотири матчі за молодіжну збірну Аргентини.

Авторитетний портал Transfermarkt, що спеціалізується на оцінці трансферної вартості футболістів, оцінює Пачеко трохи більше, ніж в 250 тисяч євро.

Нагадаємо, як і раніше в команді на перегляді екс-захисник "Вільяреала" Крістобаль Маркес і швейцарський захисник Міхал Ковачевич.

Зараз ви читаєте новину «"Карпати" підписали форварда молодіжної збірної Аргентини - ЗМІ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути