середа, 08 червня 2011 11:01

Кононов продовжив контракт з "Карпатами" ще на три роки - офіційно

Кононов продовжив контракт з "Карпатами" ще на три роки - офіційно

Білоруський тренер Олег Кононов підписав з ФК "Карпати" контракт на три роки з можливістю продовжити угоду ще на два роки.

"У першу чергу хочу подякувати за довіру наших вболівальників, керівництво клубу і футболістів. Звичайно, я дуже радий, що підписав новий контракт і продовжую свою роботу в "Карпатах". Незважаючи на те, що я пропрацював у Львові вже три роки, це для мене новий етап у тренерській кар'єрі, новий виклик.

Перед нами стоять серйозні завдання. Проте я не хочу багато про це говорити. Але обіцяю, що за підтримки місцевої влади, керівництва і всіх працівників клубу разом з футболістами і колегами по тренерському штабу буду робити все, щоб "Карпати" прогресували, розвивалися і досягали максимальних результатів. При цьому ми зробимо все, щоб "зелено-білі" демонстрували видовищний футбол, на який, як на хороше уявлення в театрі, буде збиратися повний стадіон", - сказав Олег Георгійович.

Нагадаємо, за підсумками сезону 2010/2011 львівські "Карпати" посіли 5 місце і забезпечили собі право брати участь у Лізі Європи.

Зараз ви читаєте новину «Кононов продовжив контракт з "Карпатами" ще на три роки - офіційно». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути