субота, 09 липня 2011 12:56

Кожанов став гравцем "Іллічівця"

Кожанов став гравцем "Іллічівця"

Півзахисник збірної України Денис Кожанов, права на якого належать донецькому "Шахтарю", наступний сезон проведе в маріупольському "Іллічівці".

Як повідомляє "UA-Футбол", презентація останнього новачка команди Валерія Яремченка пов'язана саме з появою в стані азовців екс-півзахисника львівських "Карпат".

Офіційний сайт "Іллічівця" також підтвердив, що 8 липня увечері на полях навчально-тренувальної бази клубу відбудеться презентація ще одного новачка за участю президента клубу Володимира Семеновича Бойка, однак ім'я новобранця залишилося в таємниці.

У попередніх сезонах Кожанов протягом трьох з половиною років виступав у складі "Карпат" на правах оренди, після чого повернувся в донецьку команду.

Тим часом керівництво "Карпат" здивоване переходом Кожанова в "Іллічівець" і офіційно озвучило свою позицію. Невдоволення львівської сторони викликає той факт, що власник 60% відсотків прав на футболіста, донецький "Шахтар", позбавив "Карпати" пріоритетної можливості викупу або оренди гравця.

Саме в "Карпатах" Кожанов доріс до запрошення в національну команду, і львівському клубу належать решту 40 відсотків прав на півзахисника.

Переговори про придбання "Карпатами" частки "Шахтаря" в контракті Кожанова тривали до 8 липня, поки гравець не був представлений як новачок "Іллічівця".

Представники "Карпат" залишилися незадоволені такими методами роботи донецького клубу і мають намір звернутися до відповідних органів для правової оцінки даного інциденту, для чого вже оприлюднили відкритий лист на офіційному сайті команди.

Зараз ви читаєте новину «Кожанов став гравцем "Іллічівця"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути