середа, 15 грудня 2010 18:26

Дослідник знає, як з української футбольної збірної зробити чемпіонів

 

Дослідник та реабілітолог 56-річний Костянтин Стасюк розробив систему координованого бігу, яка дозволяє організму не втомлюватися.

Він каже, що завдяки його методиці людина не відчуває власної ваги і стає легшою. Хоче навчити координованого бігу українських футболістів.

"Якщо бігати за моєю методикою, то під кінець другого тайму вони тільки розігріються і будуть повними сил, - сказав Костянтин. - Тоді як їхні супротивники вже видихнуться і ледь ноги волочитимуть. Я знаю, як вивести нашу збірну з футболу у чемпіони",- каже він.

Костянтин показав відео, на якому знято його біг. Видно, що він бігає, сильно тупаючи ногами.

"Сильний удар ногою під час руху дозволяє вивільнити енергію, яку використовую для подальшого бігу. Цей рух називається техніка складного ламаного бігу, коли постійно доводиться зупинятися і розганятися, розвертатися на ходу, перестрибувати. Якщо вчити цьому наших спортсменів, вони буду підготовлені краще будь-кого на світі", - вважає Стасюк.

Видно, як на екрані до Костянтина підходить лікар і міряє тиск. Прилад показує 140 на 90, а до забігу було 130 на 80. У 20-річного форварда з міні-футболу, який бігав на рівні із Костянтином, але раніше зійшов із дистанції через втому, показники тиску підвищилися до 200 на 100, до забігу були 120 на 80.

Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «Дослідник знає, як з української футбольної збірної зробити чемпіонів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути