Ексклюзиви
субота, 25 вересня 2010 10:42

Збірна України з футболу може зіграти з Японією

Збірна України з футболу може зіграти з Японією
Віце-прем"єр-міністр України Борис Колесников допомагає ФФУ в пошуку суперників для національної команди в підготовці до домашнього чемпіонату Європи 2012 року. У п"ятницю Колесников в Токіо зустрівся з віце-президентом Японської футбольної асоціації (JFA) Куніа Даіні і запропонував провести товариський матч у Києві, Донецьку або Токіо.

"У той час, як інші європейські збірні проводять кваліфікаційні матчі, Україні складно знайти суперника на континенті. Це хороший для нас шанс", - заявив Даіні.

Взагалі ж мета офіційного візиту віце-прем"єр-міністра в Японію була участь в урочистому відкритті українського стенду на всесвітній туристичній виставці JATA WTF 2010, а також консультації з JFA в організації чемпіонату світу 2002 року спільно з Південною Кореєю.

Як відомо, вже 4-го жовтня стартує збір національної команди України, присвячений підготовці до двох чергових товариських матчів, запланованих на 8-е і 12-е жовтня. І якщо з першим суперником українців ясність є вже давно - ним буде збірна Канади, то з ким команда Юрія Калитвинцева битиметься у другий ігровий день, не відомо й досі.

Ведуться переговори з федераціями Болгарії, Боснії і Герцеговини, Єгипту, Марокко, Алжиру і Тунісу. Остаточне рішення разом з тренерами буде прийнято в понеділок.

Якщо 12 жовтня матч відбудеться, то він однозначно пройде у нас в країні і однозначно - не в Києві. Справа в тому, що цього ж дня, 12 жовтня, в столиці на стадіоні "Динамо" ім. Валерія Лобановського відбудеться матч-відповідь Євро-2011 (U-21) Україна - Голландія.
За матеріалами Террикон
Зараз ви читаєте новину «Збірна України з футболу може зіграти з Японією». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути