Ексклюзиви
понеділок, 20 вересня 2010 18:16

На матч збірної України проти Канади можна піти за 50 гривень

На матч збірної України проти Канади можна піти за 50 гривень
Наступного тижня в каси надійдуть квитки на товариський матч між збірними України та Канади, який відбудеться 8-го жовтня в Києві на стадіоні "Динамо" імені Валерія Лобановського (початок о 21:00). вартість квитків на цей поєдинок складе 50, 80, 100, 150 і 200 грн залежно від обраного сектора.

Додамо, що станом на даний момент, як і раніше немає ясності щодо спаринг-партнера збірної України у домашньому товариському матчі, запланованому на 12-е жовтня.

Раніше найбільш вірогідним суперником команди Юрія Калитвинцева у цьому поєдинку вважали збірну Уругваю, але в підсумку, за неофіційною інформацією, Федерація футболу України близька до укладення домовленості про проведення спарингу з іншого асоціацією. Очікується, що остаточна ясність у цьому питанні настане не пізніше середини цього тижня.

Тренерський штаб на чолі з Юрієм Калитвинцевим оголосив список гравців, викликаних на збір національної команди України, який розпочнеться 4 жовтня на навчально-тренувальній базі в Кончі-Заспі. Запрошення відправлені 21 футболістові.

За матеріалами dynamo.kiev.ua
Зараз ви читаєте новину «На матч збірної України проти Канади можна піти за 50 гривень». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути