Ексклюзиви
четвер, 23 вересня 2010 12:19

"Ні Аргентина, ні Уругвай в Україну не приїдуть" - Лашкул

"Ні Аргентина, ні Уругвай в Україну не приїдуть" - Лашкул

Віце-президент ФФУ Володимир Лашкул прояснив ситуацію з контрольним матчі збірної України 12 жовтня.

"12-го жовтня в Україну не приїде ні збірна Аргентини, ні збірна Уругваю. Можливо, матчі з цими національними командами відбудуться в майбутньому, - цитує Лашкула "Команда". - Що стосується інших збірних, справи йдуть так. Ми, постійно консультуючись з тренерським штабом збірної, паралельно ведемо переговори і листування з федераціями Болгарії, Боснії і Герцеговини, Єгипту, Марокко, Алжиру та Тунісу".

Остаточне рішення разом з тренерами буде прийматися в понеділок, сказав чиновник.

"Можу лише сказати, що якщо 12 жовтня матч відбудеться, то він однозначно пройде у нас в країні і однозначно - не в Києві. Справа в тому, що цього ж дня, 12 жовтня, в столиці на стадіоні "Динамо" ім. Валерія Лобановського відбудеться матч-відповідь Євро-2011 (U-21) Україна - Голландія", - говорить Лашкул.

Крім того, він пояснив, чому поєдинок Україна - Канада, який спочатку планувалося провести у Львові, у результаті відбудеться в Києві.

"Спочатку ми дійсно планували провести цей поєдинок у Львові. Але на прохання гостей нам довелося змінити плани. Справа в тому, що канадці не захотіли організовувати всередині нашої країни ще один переліт - вони прилетять до Києва 3 жовтня прямим рейсом і в столиці будуть готуватися до матчу з командою України, який відбудеться на стадіоні "Динамо" ім. Валерія Лобановського", - сказав віце-президент ФФУ.

За матеріалами turnir.ua, "Команда"

Зараз ви читаєте новину «"Ні Аргентина, ні Уругвай в Україну не приїдуть" - Лашкул». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути