четвер, 16 вересня 2010 13:55

Збірна України націлилася на ігри з Аргентиною та Іспанією

Збірна України націлилася на ігри з Аргентиною та Іспанією

Федерація футболу України (ФФУ) відновила переговори зі своїми аргентинськими колегами з приводу товариського матчу між першими збірними двох країн. Поєдинок заплановано на 12 жовтня. У цей же день відбудуться чергові матчі відбіркового циклу до Euro-2012, який пройде на Україні і в Польщі.

Крім аргентинців, ФФУ розглядає варіант зі збірною Болгарії. Крім цього, українці мають намір провести 7 листопада товариський матч проти діючих чемпіонів світу - збірної Іспанії. У разі, якщо тріумфатори останнього мундіалю відмовляться від спарингу з країною-господаркою чемпіонату Європи-2012, їх повинні будуть замінити збірні Італії, Франції або Чехії.

Також ФФУ оголосила, що товариський матч проти збірної Канади, намічений на 8 жовтня у Львові, буде перенесений до Києва на стадіон ім. В. Лобановського. Це пов"язано з участю "Карпат" у Лізі Європи і пов"язаними з цим навантаженнями на газон стадіону "Україна".

За матеріалами СЭ

Зараз ви читаєте новину «Збірна України націлилася на ігри з Аргентиною та Іспанією». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути