Ексклюзиви
середа, 08 вересня 2010 09:26

Матч з Україною поставив багато нових питань - чилійські ЗМІ

Матч з Україною поставив багато нових питань - чилійські ЗМІ

У вівторок збірна України на своєму полі обіграла в товариському матчі команду Чилі.

Поразка збірної Чилі дала місцевим ЗМІ великий плацдарм для роздумів. І наші південноамериканські колеги з радістю скориставшись інформаційним приводом, активно почали давати поради головному тренеру "Рохи" Марсело Б"єлсі.

Prensa Futbol:

"У матчі з українцями Б"єлса вирішив поекспериментувати. Він не викликав багатьох учасників чемпіонату світу, намагаючись знайти нові імена для національної команди. Але вівторкова зустріч поставила більше нових питань, ніж дала відповідей на старі. Часом закрадалися відчуття, що деякі гравці були не на своїх позиціях. Звідси і негативний результат. Звичайно, в таких матчах рахунок на табло не важливий. Але не варто забувати, що до Кубка Америки залишилося всього нічого ... "

El Mercurio:

"Тренерський штаб нашої команди надав чудовий шанс проявити себе напередодні Кубка Америки. Але не всі цим шансом скористалися. Деякі футболісти, так і не зрозумівши, що ж з цим щастям робити, своїми діями на полі стали натякати Б"єлсі, що викликати їх у національну команду більше не треба. Тим не менше, кілька прізвищ новобранців наставник може сміливо записати собі в блокнот і розраховувати на них у подальшому".

Canal 13:

"Старт нового сезону для збірної Чилі видався зовсім не таким, як хотілося б. Наші футболісти так і не змогли вирішити свою головну проблему, пов"язану з реалізацією гольових моментів. Окремої згадки гідна оборона, яка виглядала дуже і дуже слабко. Напевне Б"єлсі все-таки варто замислитися про доцільність використання схеми із трьома захисниками.

Що стосується атакуючих дій, то Менеснес і Ернанес не виправдали покладених на них надій, у зв"язку з чим чилійці позбулися своєї головної зброї - гри на флангах. І, напевно найгостріша на сьогоднішній день проблема Б"єлси - занадто коротка лава. У головного тренера, по суті, не було варіантів для посилення ".

Todo Futbol:

"Залишається загадкою, чому чилійці не використали повною мірою шанс перевірити на міцність свою команду напередодні Кубка Америки. З учасників чемпіонату світу в цей київський вечір на полі виявилися лише Тельо, Естрада і Мільяр. Але і вони показали, що без тієї підтримки партнерів, яка була в них у ПАР, вони не можуть серйозно турбувати голкіпера суперників. На сьогоднішній день в збірній Чилі є глобальна проблема, і ім"я їй "лінії трьох". Мова йде про оборону і атаку.

Тактика з трьома захисниками хороша лише в тому випадку, якщо твій суперник на голову слабший, а ти сам тільки й робиш, що контролюєш м"яч. В інших випадках такий фокус не проходить. І у вівторок ми в черговий раз в цьому переконалися. Це ж можна сказати і про нападників. Адже далеко не факт, що кількість форвардів перейде в кількість забитих м"ячів ... "

За матеріалами Турнир

Зараз ви читаєте новину «Матч з Україною поставив багато нових питань - чилійські ЗМІ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути