Ексклюзиви
вівторок, 07 вересня 2010 10:50

Дикань захищатиме ворота збірної України у матчі проти Чилі

Дикань захищатиме ворота збірної України у матчі проти Чилі

У товариському матчі збірної України проти Чилі місце у воротах займе голкіпер московського "Спартака" Андрій Дикань. Про це на вчорашній прес-конференції повідомив виконувач обов"язків головного тренера національної команди Юрій Калитвинцев.

"Грати готові всі, - каже Юрій Миколайович. - Але можу сказати, що у нас з воротарями була домовленість про те, що на цьому зборі П"ятов і Дикань проведуть по одному матчу. Треба було лише визначитися, хто в якій грі зіграє. Як ви розумієте, з цим питанням ми вже розібралися."

Нагадаємо, у матчі з поляками (1:1) на поле вийшов кіпер донецького "Шахтаря" Андрій П"ятов.

Зміни у складі збірної України на матч з учасником ЧС-2010 торкнуться не тільки воротарської лінії.

"Зміни будуть, але наскільки вагомими, стане відомо після тренувань. У деяких хлопців є ушкодження різного ступеня. Також треба зробити остаточний висновок про форму гравців. Але в цілому, певні задумки щодо змін у стартовому складі у мене вже є.

Причому, ці зміни відбудуться не через те, що хтось у матчі з поляками зіграв краще або гірше. Зараз у розташуванні збірної знаходиться велика кількість гравців, і ті заміни, які я робив у Польщі, не були націлені на досягнення результату за всяку ціну. Просто дали відчути хлопцям рівень національної збірної, і подивилися їх у справі. Де їх ще подивишся? У чемпіонаті або на тренуванні, звичайно, можна дивитися, але це трохи не той рівень. Тому в поєдинку з поляками і було задіяно багато гравців."

Додатково у табір "дорослої" збірної з "молодіжки" були викликані Євген Коноплянка та Ярослав Ракицький.

"Спасибі старшому тренеру молодіжної збірної Павлу Яковенко. Він пішов нам назустріч і погодився відпустити хлопців. Ракицького все одно через перебір карток не зможе зіграти за "молодіжку" у матчі зі Словенією. Що стосується Коноплянки, то на його позицію у нас достатньо кандидатів, але ми зупинилися саме на кандидатурі Євгена. Є велика ймовірність, що він вийде на поле."

У матчі з поляками ушкодження зазнали Марко Девіч і Артем Федецький.

"Обстеження показало, що з Девичем усе в порядку. Думаю, Федецький також готовий. Сьогодні Артем потренується і після цього ми приймемо рішення щодо його участі в матчі з Чилі. А так, в принципі, до гри готуються всі хлопці."

Матч з Чилі пройде сьогодні на стадіоні "Динамо" о 21:00. Поєдинок у прямому ефірі покаже телеканал "Інтер".

Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «Дикань захищатиме ворота збірної України у матчі проти Чилі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути