Ексклюзиви
понеділок, 06 вересня 2010 17:01

Федецький і Девіч зможуть зіграти проти Чилі

Федецький і Девіч зможуть зіграти проти Чилі

Захисник збірної України Артем Федецький травмував передній м"яз стегна у виїзному товариському матчі зі збірною Польщі і після повернення до Києва вирушив у клініку на обстеження. Компанію йому склав і форвард Марко Девіч, який отримав у Польщі болючий удар в коліно.

На щастя, найгірші побоювання не підтвердилися, і обидва футболіста будуть готуватися до завтрашньої гри зі збірною Чилі. Щоправда, чи зможуть гравці вийти на поле, вже в день матчу буде вирішувати Юрій Калитвинцев. На сьогоднішньому вечірньому тренуванні, яке розпочнеться о 19.00, Федецький, швидше за все, спочатку буде займатися за індивідуальною програмою.

"М"язи смикнув, коли ми забивали гол полякам, - розповів сам Федецький. - Я віддав пас Селезньову і перестрибував воротаря. У цей момент і відчув біль. Уже в Києві з"їздили на УЗД, на щастя, надриву м"яза немає. Тому потихеньку буду тренуватися. Звичайно, хочеться зіграти і з Чилі. Але тут вже тільки одного мого бажання буде мало".

Також захисник збірної України прокоментував поєдинок з поляками і поділився очікуваннями від матчу з Чилі: "З одного боку, ми добилися нічийного результату, з іншого - помилок теж вистачало. На це і звернув нашу увагу тренер. Але даремно вболівальники поспішають із висновками щодо нашої гри. Команді і тренеру просто потрібен час, тому я не розумію, чому всі накинулися за цю гру на Юрія Калитвинцева".

За матеріалами Sportarena.com.ua

Зараз ви читаєте новину «Федецький і Девіч зможуть зіграти проти Чилі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути