середа, 08 вересня 2010 15:23

Федецький хоче, щоб Калитвинцев залишився у збірній України

Федецький хоче, щоб Калитвинцев залишився у збірній України

Захисник "Карпат" Артем Федецький не потрапив у заявку збірної України на гру з Чилі. У Лодзі, під час останньої атаки нашої команди у матчі проти поляків (1:1), він відчув біль у нозі.

"Відбувся спазм м"язу стегна. Добре, що немає надриву, - сказав Федецький "Gazeta.ua" після матчу. - Я пройшов обстеження і лікарі сказали взяти на кілька днів паузу. Я тренувався за індивідуальною програмою – легкий біг без різних навантажень".

Збірна України перемогла Чилі з п"ятьма учасниками ЧС-2010 у складі - 2:1. Артем слідкував за грою з лави запасних.

"Хлопці – молодці. Результат матчу закономірний – збірна України перемогла заслужено. Правда, кінцівка поєдинку вийшла нервовою, ми пропустити необов"язковий гол. Чилійцям було важко протидіяти. Це хороша, технічна команда", - розповів він.

Ця перемога стала першою для Калитвинцева на посту наставника збірної України. Поки що Юрій Миколайович офіційно не затверджений на посаді головного тренера національної команди.

"Ми хочемо, щоб Калитвинцев залишився. Юрій Миколайович – хороший спеціаліст. У нього все має вийти", - зазначив Федецький.

Теоретично Федецький може зіграти за "Карпати" у матчі 9-го туру проти "Іллічівця". А от перший поєдинок групового етапу Ліги Європи проти дортмундської "Боруссії" Артем точно пропустить. У матчі з "Галатасараєм" захисник заробив два "гірчичника".

Зараз ви читаєте новину «Федецький хоче, щоб Калитвинцев залишився у збірній України». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути