четвер, 03 січня 2013 04:58

Халат Мілевського і "Gangnam Style": ТОП-12 спортивних приколів року

Халат Мілевського і "Gangnam Style": ТОП-12 спортивних приколів року
Маріо Балотеллі святкує свій другий гол у ворота збірної Німеччини у півфіналі Євро-2012 ФОТО: AFP

Спорт — це не тільки великі досягнення і болючі поразки, скандали та рекорди. Це ще і халат Мілевсього та яскраві святкування голів. Gazeta.ua склала рейтинг спортивних приколів року. Посміхайтесь на здоров'я.

Халат Мілевського і дзвінок "Карпіна"

Навіть молдавські спортивні сайти писали про це. А якщо написати прізвище "Мілевський" у Google, то пошукач відразу видасть запит "Мілевський у халаті". Поки що гравець київського "Динамо" прийшов на предсталення нового наставника команди Олега Блохіна саме у такому вигляді. Банний халат Артема викликав величезний резонанс у ЗМІ та серед вболівальників. А от Олег Володимирович в одному з інтерв'ю заявив, що навіть не звернув на це уваги.

Тим не менше, "Динамо" виставило нападника на трансфер. Але навіть такі новини не вплинули на плани Мілевсього. Артем заявив, що спочатку хоче добре відпочити, а вже потім займеться своїм майбутнім. Поки футболіста сватають у половину команд турецької Суперліги, наставник московського "Спартака" Валерій Карпін запросив нашого героя у свою команда. Нападник був би не проти переїхати в Росію, та от дзвінок Карпіна виявився розіграшем пранкера.

Крім того, у 2012-му Мілевський потрапив у ДТП, обматюкав паркувальника, не потис руку Михайличенку і змінив зачіску. Відзначимо, що це далеко не повний перелік пригод Артема.

"Gangnam Style"

Корейський виконавець PSY підкорив світ своїх хітом "Gangnam Style". Його вже культові рухи футболісти імітували на полі, в роздягальні та навіть у клубному автобусі. В Україні до модної тенденції долучилися Роман Зозуля та Євген Коноплянка. Так гравці "Дніпра" відсвяткували один із голів у ворота шведського АІКа.

Термінатор Балотеллі

Італійський нападник ганського походження Маріо Балотеллі вивів збірну Італії у фінал Євро-2012 у матчі з Німеччиною. Футболіст відзначився переможним дублем. Після одного з голів Маріо зняв з себе футболку і застиг на місці, продемонструвавши всім свої мускули і войовничий вираз обличчя. Забиті м'ячі Балотеллі присвятив прийомній матері.

Хряк Фунтик

Роль українського восьминога Пауля на Євро-2012 взяв на себе хряк Фунтик. 380-кілограмовий віщун прогнозував результати поєдинків турніру і став одним із символів змагань. Про Фунтика писали газети, його показували по телевізору, він жив на Хрещатику і фотографувався з фанатами. На хряка навіть вчинила напад учасниця Femen. Після Євро-2012 доля хряка довгий час залишалася не зрозумілою, але на сало та шашлики його б точно не пустили. Зараз Фунтик живе на страусиній фермі в 30-ти кілометрах від Києва.

"Тренеришка" Емері і "Это ваши проблеми" від Аршавіна

Іспанець Унаї Емері не прижився у московському "Спартаку". Після розгромної поразки у матчі чемпіонату Росії від "Динамо" з рахунком 1:5 нападник Артем Дзюба відмовився коментувати гру, але зробив комплімент своєму наставнику. "Пусть говорит наш тренеришка" - сказав журналістам майже на бігу гравець.

Також відзначимо капітана збірної Росії Андрія Аршавіна. Після поразки від збірної Греції і вильоту з Євро-2012 футболіст душевно поспілкувався з фанатами, яким заявив, що "то, что мы не оправдали ваши ожидания, – это не наши проблемы. Это ваши проблемы." Пізніше Аршавін вибачився за свої слова.

Ярославський пригрозив гравцям "Металіста" окружною

"Если мои игроки не опомнятся, то нужно будет действовать радикально. Вывезем игроков на окружную, оденем в юбки, наведем им макияж и пусть стоят, а то кажется, что многим из них футбол противопоказан" — так тодішній президент харківського "Металіста" відреагував на поразку команди від "Дніпра" у чемпіонаті України. Пізніше Олександр Ярославський заявив, що його слова перекрутили журналісти.

Віда і банка пива

Новачок київського "Динамо" Домагой Віда не тільки відкрив банку з пивом у клубному автобусі, але й почав вживати хмільний напій перед наставником загребського "Динамо". Анте Чачічу така поведінка підопічного не сподобалася. Віду вигнали з автобуса і оштрафували на 100 тисяч євро.

Гопак від Усика і Беринчика

Боксери Олександр Усик (золото) та Денис Беринчик (срібло) не тільки виграли медалі Олімпіади в Лондоні, але й станцювали на рингу гопак. Також відзначимо козацькі чуби у хлопців. Який там "Gangnam Style".

RHCP у футболках "Динамо"

Музиканти Red Hot Chili Peppers під час концерту на НСК "Олімпійський" одягли футболки київського "Динамо". "Перці" дві години співали для близько 20 тисяч своїх шанувальників. Це був музичний дебют для оновленого "Олімпійського".

Радість Тимура

Кадри з 6-річним Тимуром облетіли весь світ. Малюк став одним із символів Євро-2012 і навіть отримав запрошення від самого Андрія Шевченка на відкрите тренування збірної України.

П'ята точка тренера "Дніпра"

Помічник наставника дніпропетровського "Дніпра" Хуанде Рамоса Хуан Лопес Муньос оголив п'яту точку на камеру. Відео з'явилося після одного з матчів чемпіонату України.

Веселі голландці та українська журналістка

Ще трохи Євро-2012 і наших веселих гостей.

Зараз ви читаєте новину «Халат Мілевського і "Gangnam Style": ТОП-12 спортивних приколів року». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути