пʼятниця, 28 вересня 2012 13:59

Мілевський прийшов на представлення Блохіна у халаті

Півзахисник "Дніпра" Олександр Алієв відреагував на те, що його друг нападник Артем Мілевський з'явився на представлення Олега Блохіна в якості нового головного тренера київського "Динамо" в банному халаті.

"Зрозуміло, що людям хочеться скандалів. Але я поясню, чому так могло статися. Командні збори відбуваються на шостому поверсі. Буває, що про збір повідомляють спонтанно. Хтось може не встигнути переодягнутися, хтось в цей час в душі ... Це робочі ситуації.

ФОТОРЕПОРТАЖ: "Блохін повернувся у сім'ю" - Суркіс представив нового тренера "Динамо"

Я сам не раз приходив в халаті. Артем йшов у номер переодягатися і, можливо, просто не встиг це зробити. Не думаю, що таким чином він хотів продемонструвати свою неповагу до Олега Володимировича.

Мене, наприклад, більше цікавить, як фото з Мілевським в такому вигляді потрапили в інтернет. На зборах були ж тільки свої", - наводить слова Алієва "Спорт-Экспресс в Украине".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Блохін назвав склад збірної України на Молдову та Чорногорію

Нагадаємо, головний тренер збірної України Олег Блохін очолив київське "Динамо". Контракт з фахівцем підписано на чотири роки.

Найближчим часом Блохін буде поєднувати роботу у збірній України і "Динамо", проте після двох жовтневих матчів відбіркового циклу ЧС-2014 залишить національну команду.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Блохін подав заяву на звільнення, але написана вона в некоректній формі" - Коньков

Пост головного тренера "Динамо" став вакантним після того, як напередодні був звільнений Юрій Сьомін, який працював з командою з 2010 року.

Зараз ви читаєте новину «Мілевський прийшов на представлення Блохіна у халаті». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути