пʼятниця, 28 вересня 2012 13:36

"Блохін подав заяву на звільнення, але написана вона в некоректній формі" - Коньков

"Блохін подав заяву на звільнення, але написана вона в некоректній формі" - Коньков
"Зараз у національній збірній головний тренер - Олег Блохін" - Анатолій Коньков ФОТО: ffu.org.ua

У зв'язку з призначенням Олега Блохіна головним тренером київського "Динамо", офіційну позицію щодо ситуації, яка склалася, висловив президент ФФУ - Анатолій Дмитрович Коньков. Голова Федерації заявив наступне:

"Звістка про те, що Олег Блохін став головним тренером "Динамо" і залишає збірну нас шокувала, такого ми не чекали. Всі наші зусилля були спрямовані на створення ідеальних умов для підготовки національної збірної, тому такий поворот подій нас по-справжньому здивував і засмутив . Але рішення вже прийнято, це доленосне рішення для Олега Володимировича і ми його прийняли. Напевно, це рішення є не зовсім правильним по відношенню до українського футболу, але це вибір Блохіна, нам залишається тільки прийняти його.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Блохін назвав склад збірної України на Молдову та Чорногорію

Олег Блохін дійсно подав заяву на звільнення, але написана вона в некоректній формі, що фактично означає, що ніякої заяви на сьогоднішній день немає і Олег Блохін залишається тренером збірної. Я мав розмову з ним, і нами була досягнута домовленість про те, що він підготує збірну до двох найближчих матчів проти Молдови та Чорногорії. На яких умовах - згідно з контрактом, або на громадських засадах - ми поговоримо пізніше. Найголовніше, що Олегу Блохіну зараз потрібно зосередитися на підготовці збірної до важливих матчів і досягненні позитивного результату. Це і є найбільшим пріоритетом на даний момент.

Ми не отримували від Андрія Баля та Юрія Роменського ніяких заяв, тому на сьогоднішній день вони залишаються тренерами національної збірної. Якщо що зміниться - ми обов'язково повідомимо про це.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Збірну України очолить Микола Павлов - ЗМІ

Зараз в національній збірній головний тренер - Олег Блохін. Пошуки головного тренера почнуться тільки тоді, коли ми отримаємо офіційну заяву про звільнення від нього. Але ми готові до цього. Нещодавно нами було призначено голову комітету національних збірних і голову тренерської ради - Михайла Фоменка. Пошук нового головного тренера - його компетенція, тому ми будемо чекати пропозицій від нього" - сказав Коньков в інтерв'ю прес-службі ФФУ.

Нагадаємо, Олег Блохін був призначений новим головним тренером київського "Динамо".

Зараз ви читаєте новину «"Блохін подав заяву на звільнення, але написана вона в некоректній формі" - Коньков». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути