вівторок, 25 вересня 2012 08:55

"Динамо" може очолити Олег Блохін - ЗМІ

"Динамо" може очолити Олег Блохін - ЗМІ
Блохіна назвали кандидатом на посаду головного тренера "Динамо" ФОТО: dynamo.kiev.ua

Київське "Динамо" найближчим часом може очолити наставник збірної України Олег Блохін. Про це повідомляє ТСН, посилаючись на "власні джерела".

При цьому не повідомляється, чи готовий тренер піти заради цього з нинішнього місця роботи чи збирається поєднувати дві відповідальні посади. Також невідомо, як до цього потенційношл суміщенням поставляться у ФФУ.

Як стало відомо dynamo.kiev.ua, президент "Динамо" Ігор Суркіс визначився з тим, хто стане новим головним тренером команди.

Поки ім'я нового керманича "Динамо" тримається в таємниці, але сьогодні, після того, як з фахівцем будуть узгоджені останні деталі контракту, клуб офіційно оголосить про його призначення. Очікується, що це відбудеться у другій половині дня.

Нагадаємо, вчора у відставку був відправлений колишній наставник - Юрій Сьомін, а також весь його тренерський штаб. З командою доручено працювати Олександру Хацкевичу.

Зараз ви читаєте новину «"Динамо" може очолити Олег Блохін - ЗМІ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути