середа, 26 вересня 2012 08:55

"Не може ж "Динамо" весь час програвати з рахунком 1:4" - Блохін

"Не може ж "Динамо" весь час програвати з рахунком 1:4" - Блохін
"Вернуть былую славу "Динамо" - Блохин ФОТО: dynamo.kiev.ua

Новий головний тренер київського "Динамо" Олег Блохін після свого призначення на пост головного тренера клубу заявив, що розуміє всю відповідальність свого рішення і обіцяє повернути команді минулу славу.

"Минула ніч була практично безсонної, так як Ігор Михайлович (Суркіс) подзвонив мені дуже пізно. Чому? Бо все треба було як слід обміркувати. Також важливим моментом є серйозна відповідальність, адже я знаю, що таке - "Динамо". Клуб - не збірна. Тут потрібно бути кожен день, а можливо навіть і цілодобово, щоб повернути колишню славу "Динамо", - сказав Блохін, слова якого наводить офіційний сайт "Динамо".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Блохін став головним тренером "Динамо"

У той же час тренер відзначив, що конкретних завдань для команди на осінній період він з президентом клубу поки не обговорював. "Попереду у "Динамо" важкі матчі з "Зорею", "Дніпром" і "Металістом" у чемпіонаті, а також загребським "Динамо" у Лізі чемпіонів. Не виключено, що в першості країни може щось помінятися. Звичайно, це залежить не тільки від нас, але і від конкурентів у турнірній таблиці. Команда повинна стрепенутися. Не можемо ж ми весь час програвати з рахунком 1:4. Для київського "Динамо" це занадто", - зазначив він.

За словами тренера, його не бентежить ситуація, що в команді багато іноземців, які не володіють ні російською, ні українською мовами: "Нічого страшного. Ця проблема, вважаю, є найбільш незначною на даний момент. Думаю, вони зрозуміють мене по губах".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Блохін очолив "Динамо" - офіційно

Нагадаємо, Блохін сьогодні підписав контракт з "Динамо" терміном на 4 роки. У той же час, в жовтні він ще проведе два матчі біля керма національної збірної.

Зараз ви читаєте новину «"Не може ж "Динамо" весь час програвати з рахунком 1:4" - Блохін». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути