середа, 26 вересня 2012 00:15

Блохін став головним тренером "Динамо"

 

59-річний Олег Блохін відтепер тренуватиме київське "Динамо". Його призначили вчора вдень. Контракт розрахований на чотири роки. Блохін тренуватиме збірну два найближчі матчі — 12 та 16 жовтня, а потім зосередиться на роботі в клубі.

— Рано чи пізно це мало статися, — каже "ГПУ" телеведучий Олександр Сидоренко, 39 років. — "Динамівців" повинна очолити людина, яка здобула у цьому клубі "Золотий м'яч". Ігор Бєланов тренерство не практикує, Андрій Шевченко став найкращим гравцем Європи у складі італійського "Мілана". Сумнів щодо вибору наставника "динамівців" викликає те, що Блохін на клубному рівні вигравав тільки Кубок Греції, а з "Москвою" нічого не показав у чемпіонаті й був звільнений.

Плюси очевидні. Після Сьоміна в роздягальні не все гаразд. Там треба навести лад. Блохін це вміє. Але одне — заряджати енергією футболістів на два дні, як у збірній. Інше — систематично працювати в клубі.

Чи не варто було запросити іноземця?

— Іноземного тренера в "Динамо" не буде. Річ навіть не в тім, що зараз розпал сезону і серйозний фахівець не візьме команду, яку він не готував улітку. Просто вся історія клубу за керівництва братів Суркісів свідчить, що їм зручніше працювати з вітчизняними наставниками, не заморочуватися з перекладачем.

Чи вийде у Блохіна — побачимо. У "Москві" він мав проблеми із зарубіжними футболістами. Думаю, від деяких динамівських легіонерів відмовиться. У п'ятницю матч чемпіонату проти "Зорі" буде "перехідним". А уже наступної середи, 3 жовтня, у грі Ліги чемпіонів проти "Динамо" із Загреба стане зрозуміло, на кого з футболістів спиратиметься новий головний тренер.

Зараз ви читаєте новину «Блохін став головним тренером "Динамо"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути