середа, 26 вересня 2012 15:48

"Нудно не буде, це я вам обіцяю" - Суркіс

"Нудно не буде, це я вам обіцяю" - Суркіс
"На посаді тренера "Динамо" я бачив тільки Блохіна" - Суркіс ФОТО: Ольга Каменєва

Президент київського "Динамо" Ігор Суркіс офіційно представив Олега Блохіна в якості нового головного тренера команди. Це трапилося сьогодні на тренувальній базі киян у Кончі-Заспі.

"Хочу представити вам нового головного тренера київського "Динамо" — Олега Володимировича Блохіна. Мій спіч сьогодні не потрібен. Ви всі чудово знаєте цю людину — корінний киянин, який багато років віддав "Динамо". Видно так склалися зірки, що саме сьогодні він мав прийти і підняти наш корабель.

Якби я запропонував Блохіну працювати з приставкою в. о., то я б його не поважав. Скоро він розбереться з причинами наших поразок. Дуже важливо зробити цей аналіз.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Динамо" може очолити Олег Блохін - ЗМІ

Його було не так легко переконати прийти в команду у важкі часи. Я вдячний новому керівництву ФФУ за розуміння. На посаді тренера "Динамо" я бачив тільки Блохіна. Раніше просто не складалося. Він до безкінечності любить цю команду.

Я категорично проти суміщення посад. Я зціпивши зуби пішов на те, щоб Блохін попрацював зі збірною ще два матчі — проти Молдови та Чорногорії. Я вболіваю за національну команду так само, як і за свій клуб. Думаю, для збірною добре, що Блохін працюватиме у "Динамо".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Динамо" потрібен кризовий тренер. Такий як Блохін" - Хлус

Знаєте як я представляв Олега Володимировича команді? Сказав футболістам, що це володар Золотого м'яча 1975 року, дворазовий володар Кубка володарів Кубків, а також володар Суперкубка УЄФА, у матчі за який тричі забив у ворота "Баварії". А скільки трофеїв ви виграли для "Динамо"? Після цього футболісти опустили очі. А наш капітан Шовковський сказав, що у команди були питання, але після моїх слів, їх не залишилось. Потім я пішов, а Олег Володимирович говорив з футболістами 35 хвилин."

"Менше" — поправив Блохін президента "Динамо". Правда відмовився уточнити, про що саме була розмова.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Блохін очолив "Динамо" - офіційно

"Скільки б ви не питали Олега Володимировича про тактичну схему чи стиль гри команди, зараз він вам нічого не скаже, - продовжив Суркіс. - Коли ми були з Олегом Володимировичем у його новому кабінеті, він відразу запросив лікаря команди і сказав "мені треба це і це". Я працював з Лобановським. Він робив так само.

Олексій Михайличенко змінив вектор нашої селекції. Взимку будуть чергові зміни. Наскільки глобальні поки невідомо. Літня трансферна кампанія ніяк не вплине на наші можливі трансфери взимку. Михайличенко буде допомагати Блохіну і одночасно буде курирувати службу селекції.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Заради "Динамо" відмовив би "Реалу" — Блохін

Давайте разом спостерігати за роботою Олега Володимировича. Нудно не буде, це я вам обіцяю", - сказав Суркіс.

Додамо, що Блохін підписав з "Динамо" контракт на 4 роки. Дебютує Олег Володимирович матчем з луганською "Зорею" у п'ятницю, 28 вересня.

Зараз ви читаєте новину «"Нудно не буде, це я вам обіцяю" - Суркіс». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути