Ексклюзиви
середа, 23 квітня 2008 09:55

Грант: Абрамович був би щасливий навіть нашій поїздці до Монголії

Головний тренер Авраам Грант після нічиєї 1:1 на полі "Ліверпуля" в першому півфіналі Ліги чемпіонів сказав, що його команда заслужила такий результат. Він також зазначив, що обидва голи стали наслідком помилок.

- Останнім часом нам часто забивають у кінцівках зустрічей, тому я думаю, ми заслужили від значитися під завісу матчу. Сподіваюся, що наступного тижня у нас буде привід сказати, що цей гол був дуже важливим. У цій грі не було створено багато моментів, як завжди і буває у півфіналі. У суперника було декілька шансів - стільки ж було і у нас. Нічия з рахунком 1:1 на виїзді є хорошим результатом. На "Енфілді" завжди доводиться дуже складно, але і на "Стемфорд Брідж" гостей не чекає теплий прийом. У нас теж чудові уболівальники.

Сьогодні обидва голи стали наслідком помилок. Цей результат дає нам перевагу, але на нас все одно чекає важка гра-відповідь. З найпершого дня я розумів, що "Челсі" повинен вийти у фінал Ліги чемпіонів. Рахунок 1:1 не гарантує нам місце у фіналі, але є великим кроком на шляху до вирішального поєдинку. Фінал відбудеться у Москві, але я думаю, що власник "Челсі" Роман Абрамович був би щасливий, навіть якщо б нам довелося відправитися до Монголії.

uefa.com

Зараз ви читаєте новину «Грант: Абрамович був би щасливий навіть нашій поїздці до Монголії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути