Ексклюзиви
середа, 23 квітня 2008 09:37

"Якщо нам хоч трохи пощастить, то ми зможемо вийти у фінал"

Наставник "Ліверпуля" Рафаель Бенітес після нічиєї з "Челсі" (1:1) і автоголу Ріісе на останніх секундах першого півфінального матчу Ліги чемпіонів не приховував свого розчарування.

- Складно зрозуміти, що ж відбулося - адже йшла 94-а або 95-а хвилина. Я був неприємно здивований і сильно засмучений голу в наші ворота. З такими м"ячами, які відскакують від газону, завжди непросто справитися. У роздягальні після закінчення зустрічі панувала пригнічена атмосфера. Тепер нас потрібно зберігати позитивний настрій і думати про наступну гру. Все що нам потрібно - поїхати до Лондона і перемогти. У таких матчах завжди складно створювати гольові моменти, але сьогодні у нас були три реальні шанси для взяття воріт. Нам потрібно змінити образ мислення і позитивно дивитися на поєдинок-відповідь на "Стемфорд Брідж". Моя впевненість ґрунтується на сьогоднішній грі команди. Ми діяли краще впродовж більшої частини матчу, особливо на початку другого тайму. Якщо нам хоч трохи пощастить, то ми зможемо вийти у фінал.

uefa.com

Зараз ви читаєте новину «"Якщо нам хоч трохи пощастить, то ми зможемо вийти у фінал"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути