пʼятниця, 01 лютого 2008 10:14

Гонщики "Формули-1" посперечаються за право брати участь у "Ле-Мані"

Бразилець Рікардо Зонта, за плечима якого тридцять шість Гран-При у складі BAR, Jordan і Toyota, планує вийти на старт "24 годин Ле-Мана" у складі Peugeot. Контракт поки не підписаний, але формальності повинні бути улагоджені у найближчі тижні.

- Ні про що конкретно я говорити поки не можу, контракт не підписаний, але в січні я тестував прототип Peugeot 908 і мене запросили на найближчі тести в Ле-Кастеллі, - розповідає Зонта.

Зонта, який минулого року працював тест-пілотом Renault F1 і виступав у бразильському чемпіонаті сток-карів, у 1996-му брав участь у Ле-Мані у складі Mercedes, але його екіпаж зійшов ще до того, як прийшла черга Рікардо сісти за кермо.

Ще одним претендентом на місце в Peugeot є інший гонщик "Формули-1" - австрієць Алекс Вурц, який не приховує свого бажання знову виступити у марафоні на кільці Сарте, який він виграв у 1996 році з першої ж спроби.

www.f1news.ru

Зараз ви читаєте новину «Гонщики "Формули-1" посперечаються за право брати участь у "Ле-Мані"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути