Ексклюзиви
понеділок, 07 травня 2007 16:28

Фергюсон сумуватиме за Моурінью в разі звільнення португальця

Автор: Getty Images
 

Головний тренер "Манчестер Юнайтед" сер Алекс Фергюсон, 65 років, признався, що йому буде шкода, якщо його головний конкурент в Прем"єр-лізі Жозе Моурінью залишить "Челсі" цього літа, повідомляє sport.com.ua .

За словами сера Алекса постійні нарікання португальця на суддів і все інше, а також шпильки в адресу конкурентів, додають цікавості англійському футболу. І це не дивлячись на всі скандали та інформаційні війни, що часто трапляються між двома тренерами.

- Особисто я думаю, що всі суперечності повинні вирішувати гравці на полі. Але іноді у нас з Жозе виходить тривалий діалог і, озираючись назад, я розумію, що отримую від цього певне задоволення. Можливо, це додає гостроту самій грі. Іноді ми дуже розпалюємося і зациклюємося на якихось деталях. Але Моурінью може підняти такі питання, до обговорення яких в пресі й тобі самому захочеться приєднатися, а можна просто розслабитися та отримувати задоволення від того, що він говорить, - сказав Фергюсон.

- Я не звертаю уваги на спекуляції про майбутнє Жозе. Я вважаю, що він залишиться в "Челсі" як мінімум ще на один рік. Не знаю, що саме вони планують робити літом, але, думаю, куплять 3-4 гравці, як робили до цього. Раніше, принаймні, вони не обмежували себе у витратах, так що і на цей раз навряд чи у них виникнуть проблеми, враховуючи, скільки грошей у них за спиною. Проте, мені здається, час довів, що великих покупок не завжди буває достатньо для успіху, при тому, що здійснюючи такі дорогі трансфери, природно, власник розраховує на результат, - допустив тренер "МЮ".

Поки що Фергюсон йде попереду заочного протистояння тренерів. У нього вже є в кишені чемпіонський титул, а у Моурінью виграний тільки кубок Ліги. Кожний з наставників привів свої команди до півфіналів Ліги чемпіонів. Тепер залишилося зіграти матч між "Челсі" і "МЮ", який нічого окрім престижу не дає, а також фінал кубка Англії.

Зараз ви читаєте новину «Фергюсон сумуватиме за Моурінью в разі звільнення португальця». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути