четвер, 05 липня 2007 10:42

Федотенко перейшов в "Нью-Йорк Айлендерс"

Клуб Національної хокейної Ліги "Нью-Йорк Айлендерс" підписав однорічний договір з українським нападником Русланом Федотенко, 28 років. Сума контракту складає 2,9 мільйона доларів, повідомляє www.sokol.kiev.ua.

Федотенко був одним з творців перемоги клубу "Тампа-Бей Лайтінг"в розіграші Кубка Стенлі-2004, коли він забив 12 шайб в 22 іграх плей-офф.

- Руслан додасть нашій команді швидкості, гнучкості і забивній здатності. Він був одним з найцінніших гравців "Тампи-Бей", коли вони виграла Кубок Стенлі. Федотенко виповнилося всього лише двадцять вісім років і він тільки наближається до піку своєї кар"єри. Я дуже сподіваюся, що Тед Нолан зможе отримати від нього максимум можливостей, - сказав генеральний менеджер "Айлендерс" Гарт Сноу.

У 465 іграх кар"єри в НХЛ в складах "Філадельфії" та "Тампи-Бей", уродженець Києва, має на своєму рахунку 206 очок (107 забитих шайб і 99 результативних передач).

- Я дуже щасливий стати "Остров"янином". Минулий сезон був розчаруванням для мене, і я маю намір продемонструвати уболівальникам "Айлендерс" на що здатний. У нас дуже хороша команда, в якій зібралися і талановита молодь, і досвідчені ветерани. Мені дуже імпонує стиль гри Теда Нолана. Я розглянув велику кількість пропозицій, але знаю, що зробив правильний вибір, - резюмував Федотенко.

Зараз ви читаєте новину «Федотенко перейшов в "Нью-Йорк Айлендерс"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути