понеділок, 15 вересня 2008 12:50

Фанати "Ньюкасла" змусили власника продати клуб

Акції протесту фанів "Ньюкасла" змусили його власника Майка Ешлі заявити про готовність розглянути пропозиції про продаж клубу. "Ви виграли, я продаю" - оголосив він, повідомляє TheGuardian.

Останньою краплею, що переповнила чашу терпіння обох сторін, стала домашня поразка "сорок" від скромного "Халл Сіті" (1:2) та погрози в адресу пана Ешлі та членів його сім"ї.

"Я не дурний і прислухаюся до думки вболівальників, - зізнається Майк. - Мені подобається сидіти на трибуні разом з дітьми серед людей. Але тепер мені сказали, що на нас можуть напасти, тому я більше не готовий спонсорувати "Ньюкасл Юнайтед". Я виставляю клуб на продаж".

Таке рішення Ешлі ухвалив всього через 16 місяців після того, як він придбав клуб за 134,4 мільйона фунтів і витратив ще близько 110 на покриття його боргів.

Кілька днів тому Кевін Кіган залишив пост головного тренера "Ньюкасла" на знак протесту проти трансферної політики у відношенні між Ешлі та виконавчим директором Деннісом Уайзом і вболівальниками вступили в стадію відкритої конфронтації.

Тисячі фанатів "сорок" влаштовували демонстрації протесту поряд з "Сейнт Джеймс парк", вивішували образливі банери на трибунах, і, врешті-решт, почали загрожувати власникові клубу особисто.

"Террикон"

Зараз ви читаєте новину «Фанати "Ньюкасла" змусили власника продати клуб». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути