вівторок, 09 листопада 2010 17:34

Дрогба захворів на малярію

Дрогба захворів на малярію

Нападаючий лондонського "Челсі" Дідьє Дрогба захворів на малярію. Івуарієць поскаржився на погане самопочуття 7 листопада перед матчем чемпіонату Англії з "Ліверпулем", залишився в запасі і вийшов на поле тільки після перерви. 9 листопада Дрогба здав аналіз крові, і з'ясувалося, що у нього малярія, повідомляє Associated Press.

Про те, що івуарійський форвард захворів малярією, розповів головний тренер "Челсі" Карло Анчелотті. За словами італійського наставника, він не знає, де Дрогба міг заразитися цією хворобою.

Коли футболіст зможе повернутися на поле, не уточнюється. 10 листопада "Челсі" зіграє матч чемпіонату Англії проти "Фулхема". Після 11 турів лондонці із 25-ма очками посідають перше місце. "Манчестер Юнайтед" , який іде другим, має 23 очки.

Тим часом, нападники міланського "Інтера" і лондонського "Челсі" Самюель Ето'О і Дідьє Дрогба увійшли до списку з 10 гравців, які претендують на звання кращого гравця Африки 2010 року.

Фаворитом у боротьбі за цей приз вважається саме камерунець. У минулому сезоні Ето'О з "Інтером" виграв чемпіонат і Кубок Італії, а також головний футбольний турнір Старого Світу - Лігу Чемпіонів.

Повний список номінантів: Самуель Ето'О (Інтер, збірна Камеруну), Дідьє Дрогба ("Челсі", Кот-д'Івуар), Кевін-Прінс Боатенг (Мілан, Гана), Саломон Калу ("Челсі", Кот-д'Івуар), Сейду Кейта (Барселона, Малі), Асамоа Гьян (Сандерленд, Гана), Андре Айю (Марсель, Гана), Ахмед Хасан (Аль-Ахлі, Єгипет), Маджид Бугерра (Глазго Рейнджерс, Алжир), Мохамед Гедо (Аль-Ахлі, Єгипет ).

Нагадаємо, звання кращого гравця Африки минулого року завоював Дідьє Дрогба. Роком раніше нагороду отримав тоголезький форвард "Арсеналу" Еммануель Адебайор, який зараз захищає кольори "Манчестер Сіті".

За матеріалами Korrespondent.net, Lenta.ru

Зараз ви читаєте новину «Дрогба захворів на малярію». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути