вівторок, 19 квітня 2011 16:11

"Для збірної України ще нічого не втрачено" - Побєдоносцев

"Для збірної України ще нічого не втрачено" - Побєдоносцев

Національна збірна України здобула першу перемогу у домашньому чемпіонату світу з хокею. Підопічні Дейва Льюїса обіграли Литву — 5:1. Захисник "Гомеля" Олександр Побєдоносцев (№14 на фото) закинув одну з шайб і віддав результативну передачу. У матчі проти Великої Британії хокеїст забив двічі і був визнаний найкращим гравцем збірної України.

"Добре, що перемагаємо. Це найголовніше, - каже Олександр "Gazeta.ua" після матчу з Литвою. - Сьогоднішня перемога дуже важлива у психологічному плані. Після поразки Великій Британії потрібно психологічно перебудуватися, налаштуватися на подальшу боротьбу у турнірі. Для нас ще нічого не втрачено. Нам якомога швидше потрібно знаходити свою гру. Думаю, з кожною грою ми будемо дивитися все краще і краще. Все у наших руках."

Після перемоги над українцями, британці могли завдати поразки і Казахстану, але підопічні Андрія Хомутова вирвали перемогу.

"Я намагаюсь не дивитися у турніру таблицю. Перш за все ми намагаємося зосередитися на своїй грі. Це для нас найголовніше."

У вівторок команди відпочивають. Матчі чемпіонату відновляться у середу. Україна зіграє з Польщею.

"Сподіваюсь, день відпочинку піде нам на користь", - Олександр попросив довго його не затримувати. Відразу після матчу Дейв Льюїс збирав команду на консиліум.

Після двох матчів українці набрали три очки. Очолюють турнірну таблицю поляки та казахстанці.

Зараз ви читаєте новину «"Для збірної України ще нічого не втрачено" - Побєдоносцев». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути