Ексклюзиви
вівторок, 19 квітня 2011 15:37

"Складніше було грати проти Казахстану, ніж проти України" - голкіпер Великої Британії

"Складніше було грати проти Казахстану, ніж проти України" - голкіпер Великої Британії

Після перемоги над збірною України, господарем чемпіонату світу з хокею у першому дивізіоні, Велика Британія ледь не обіграла Казахстан. Поєдинок закінчився з футбольним рахунком 2:1 на користь команди Андрія Хомутова. Казахстанці закинули переможну шайбу за шість хвилин до фінальної сирени.

"Думаю, ми заслуговували на перемогу, - каже "Gazeta.ua" після матчу Стефан Мерфі, голкіпер збірної Великої Британії та "Белфаста". - Ми грали добре і віддали на льоду всі сили, але не змогли обіграти суперника. Ми дуже розчаровані.

У другому і третьому періодах збірна Казахстану добре атакувала, постійно загрожувала моїм воротам. Наш суперник провів хорошу роботу. Найбільше мене засмучує перша пропущена шайба. Я помилився в тому епізоді і дозволив супернику відкрити рахунок. Якби я зіграв краще, то все могло б закінчитися по-іншому".

У першому матчі турніру британці з рахунком 5:3 перемогли збірну України.

"Обидва поєдинки були дуже важкими. Особисто для мене складніше було грати проти Казахстану. Думаю, гравці збірної України не очікували від нас такої гри, в той час як казахстанці добре підготувались до матчу з нами. Мабуть, бачили гру з українцями. У будь-якому випадку за свою збірну не соромно, ми працювали важко і показали хороший хокей."

У заключному матчі чемпіонату Казахстан та Україна зіграють між собою.

"Важко сказати хто переможе. Очікую на дуже цікаве протистояння."

Після перемоги над Україною партнер Мерфі по збірній Девід Кларк заявив, що Велика Британія приїхала виграти турнір.

"Постараємось виграти решту матчів. Потім подивимося, що з цього може вийти. Все може трапитися. На цьому турнірі зібралися сильні команди. Ми все ще думаємо про перемогу у турнірі. Перші два матчі ми зіграли проти двох фаворитів турніру, але розслаблятися рано. Попереду у нас ще матч проти Польщі. У них хороша збірна. Зустрічі з Литвою та Естонією також не будуть легкими".

Гравці збірної Польщі дивилися з трибун поєдинок Великої Британії з Казахстаном. Після двох матчів поляки набрали шість очок і очолюють турнірну таблицю.

"Не так давно ми зустрічалися з поляками. Ми добре знаємо один одного. Навряд чи будуть якісь сюрпризи. А от гра обіцяє бути цікавою. Сподіваємося на підтримку своїх вболівальників. Нам з ними пощастило. Наші фани подорожують за нами, де б ми не виступали."

Турнір триватиме до 23 квітня.

Зараз ви читаєте новину «"Складніше було грати проти Казахстану, ніж проти України" - голкіпер Великої Британії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути