четвер, 16 жовтня 2008 10:24

Дискваліфікація стадіону в Мадриді призупинена

УЄФА призупинив дискваліфікацію домашнього стадіону "Атлетико", затверджує Marca. Матч Ліги чемпіонів з "Ліверпулем" відбудеться в середу, 22 жовтня, на стадіоні мадридського клубу. Незважаючи на те, що УЄФА ще офіційно не оголосив про це рішення, джерела, близькі до клубу, повідомляють, що зустріч відбудеться на "Вісенте Кальдерон".

"Я хочу прояснити ситуацію - ми ще не прийняли рішення про те, де пройде матч "Атлетико" - "Ліверпуль", - заявив представник УЄФА Вільям Гайар в ефірі SpanishNationalRadio. - Коли все буде вирішено, ми проінформуємо клуби і офіційно оголосимо про це".

Нагадаємо, що "Вісенте Кальдерон" був дискваліфікований на два матчі Ліги чемпіонів у зв"язку з безладами під час матчу Ліги чемпіонів проти "Марселя" (2:1). УЄФА зобов"язав іспанську команду провести свої домашні матчі в 300 кілометрах від Мадрида. Керівництво "Ліверпуля" пізніше висловило незадоволення дискваліфікацією стадіону, заявивши, що це спричинить незручності і збільшення витрат для вболівальників.

Спорт Сегодня

Зараз ви читаєте новину «Дискваліфікація стадіону в Мадриді призупинена». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути