вівторок, 18 вересня 2007 09:02

Дем"яненко: у матчі з "Ромою" Ребров може вийти з перших хвилин

Завтра київське "Динамо" зіграє свій перший матч групового турніру Ліги чемпіонів проти "Роми". Наставник українського клуба Анатолій Дем"яненко погодився дати інтерв"ю кореспонденту Футбол.ua.

- Ви починаєте груповий турнір Ліги чемпіонів з виїзного матчу і закінчуєте його також поєдинком в гостях. Це більше плюс чи мінус?

- Якщо ми націлюємося на вихід з групи, доля поєдинків не повинна грати великої ролі. Потрібно ставити завдання добиватися позитивного результату в кожному матчі, незалежно від того, де ми граємо: удома чи у гостях. Звичайно, тут свої певні нюанси, але особисто мені було все одно, де ми почнемо груповий турнір, адже ми в рівній кількості проведемо матчів, як домашніх, так і виїзних.

- Напевно ви пам"ятаєте останній поєдинок між "Динамо" і "Ромой" в Римі і чим він закінчився. Які враження залишилися після тієї гри?

- Звичайно, негативні. Не можна допускати такої хуліганської поведінки уболівальників, і я думаю, що органи правопорядку зобов"язані зробити все від них залежне, щоб подібна історія більше не повторилася.

- Чи всі футболісти готові до матчу?

- Так, всі футболісти, окрім травмованого Діакате, готові вийти на полі.

- Ребров зіграє в матчі з "Ромою"?

- Поки не можу точно відповісти на це питання. Я ще не визначився зі складом на матч, є ще два дні. Цілком можливо, вийде з перших хвилин.

- Який би результат у грі з "Ромой" ви б вважали прийнятним?

- Гра покаже, не хочу зараз загадувати.

- Ви вже встигли повністю розібрати вашого суперника?

- Так, звичайно. У нас є достатньо інформації про нашого суперника, ми проглянули достатньо відеокасет за участю "Роми" представники нашого клубу відвідували матчі команди в чемпіонаті країни, зробили певні висновки.

- Яке враження залишилося?

- Дуже добротна команда, більше схильна до атакуючої манери гри. Нам буде дуже непросто в іграх з італійським клубом. Не випадково "Рома" зараз йде на першому місці в чемпіонаті Італії. Потрібно викластися на все 100 відсотків, щоб досягти позитивного результату.

- Як ви вважаєте, в чому потрібно переграти "Рому", щоб досягти позитивного результату? Можливо, закрити Тотті, адже відомо, що гра "Роми" будується саме через цього футболіста.

- Згоден. Тотті є лідером "Роми" впродовж багатьох років і, виключивши його з гри, звичайно, грати стане набагато легше. Але нам також крім цього потрібно обов"язково добре відіграти в захисті і спробувати використати свої моменти.>

- Відомо, що футболісти італійського клубу люблять провокувати суперника і всіляко тиснути на арбітра матчу. Чи не буде це заважати вашим підопічним?

- Ні, не думаю. Мої підопічні просто не повинні звертати увагу на провокації, тиск на арбітра і реакції уболівальників. Потрібно просто грати в свій футбол.

- Згодні з думкою, що "Рома", швидше за все, стане основним суперником "Динамо" за місце в потрапляння у плей-офф?

- Нам дісталася дуже сильна група, де кожна команда боротиметься за вихід з групи. У цьому можна не сумніватися, тому ми однаково серйозно ставимося до "МЮ", "Роми" та "Спортінга". З кожною з цих команд на рівних доведеться боротися за вихід у стадію плей-офф Ліги чемпіонів.

Зараз ви читаєте новину «Дем"яненко: у матчі з "Ромою" Ребров може вийти з перших хвилин». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути