пʼятниця, 10 січня 2014 10:18

"Чорноморець" позичив хавбека "Металіста"

"Чорноморець" позичив хавбека "Металіста"
Павло Ребенок залишок сезону проведе за "моряків" на правах оренди ФОТО: ru.uefa.com

Одеський "Чорноморець", який вперше пробився у весняну стадію єврокубків, продовжує зміцнювати склад. Після грудневого запрошення Володимира Аржанова команду Романа Григорчука поповнив ще один хавбек Павло Ребенок.

Вінгер "Ворскли", права на якого належать харківському "Металісту", залишок сезону виступатиме за "моряків" на правах оренди. Ребенок, вже підписав особистий контракт з новим клубом, повертається до Південної Пальміри після трирічної перерви. У 2008-2011 роках він провів за "Чорноморець" 70 матчів, забивши два голи.

Крім підписання Аржанова і Ребенок, одесити днями продовжили угоди з Кирилом Ковальчуком і Павлом Кутас на півтора року. Також стало відомо, що літні новобранці команди Володимир Прийомов та Сергій Самодін в 2014 році її кольори захищати вже не будуть.

Першу частину сезону 2013/14 "Чорноморець" завершив на п'ятому місці чемпіонату України, вперше в історії пробившись також в 1/16 фіналу Ліги Європи УЄФА. Черговим суперником "моряків" на європейській арені стане французький "Ліон".

Зараз ви читаєте новину «"Чорноморець" позичив хавбека "Металіста"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути