пʼятниця, 05 червня 2009 14:36

Чагаєв і Кличко домовились про бій

Чагаєв і Кличко домовились про бій

Берндт Бенте, менеджер чемпіона світу в суперважкій вазі за версіями IBF/WBO Володимира Кличка, заявив про досягнення попередньої домовленості з чемпіоном WBA Русланом Чагаєвим про організацію поєдинку 20 червня в німецькому Гельзенкірхені.

Раніше був скасований поєдинок Руслана Чагаєва з Миколою Валуєвим, назначений на 30 травня, а Девід Хей, який був повинен битися з Володимиром 20 червня, знявся з бою через травму.

Володимир Кличко так прокоментував цю ситуацію:

"Руслан не є інфікованим. Німецькі лікарі підтвердили це кілька разів. Для мене не проблема зробити щеплення від гепатиту.

"Я знаю, що не програю. Перелаштування на Чагаєва не завдасть проблем, тому що останні свої поєдинки проти лівшів я виграв - і проти Ібрагімова, і проти Томпсона".

Найбільшою проблемою для боксерів є здобуття санкцій від WBA на проведення об"єднувального поєдинку, з IBF і WBO вже все узгоджено. Про розподіл призового фонду промоутерські компанії Кличка і Чагаєва вже досягли домовленості. Сам же Чагаєв заявив, що готовий до поєдинку з Володимиром 20 червня.

За матеріалами Турнір, Bild

Зараз ви читаєте новину «Чагаєв і Кличко домовились про бій». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути