четвер, 04 червня 2009 10:43

Бій Кличка з Хеєм можуть перенести на кінець липня

Бій Кличка з Хеєм можуть перенести на кінець липня

Організатори бою Володимир Кличко - Девід Хей не виключили, що британець може залишитися суперником українця і бій можуть перенести.

Менеджер братів Кличків Бернд Бенте заявив про можливість перенесення бою на кінець липня. "Зараз ми повинні дізнатися всі деталі травми і перше питання, на яке Хей повинен відповісти - коли він буде готовий? - заявив Бенте. - Якщо буде можливість невеликого за часом перенесення, то може бути, поєдинок відбудеться через чотири тижні".

Поки ніякої додаткової інформації, крім того, що британець отримав на тренуванні на Кіпрі травму руки, з табору Хея не надходило. Як повідомляє Setanta, ясність тут може наступити наступного тижня, після того, як Девід пройде обстеження у незалежного фахівця.

Але сам Кличко настроєний вийти на ринг 20 червня. "Я дуже засмучений, я чекав Хея майже півроку. Зараз у мене немає суперника на 20 червня, але я хочу вийти на ринг цього дня і шукатимемо іншого суперника. Хею ж бажаю швидкого одужання", - відзначив Володимир.

За матеріалами LiveSport.Ru

Зараз ви читаєте новину «Бій Кличка з Хеєм можуть перенести на кінець липня». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути