четвер, 04 червня 2009 11:28

Ще один претендент розкричався про те, що нокаутує Кличка

Ще один претендент розкричався про те, що нокаутує Кличка
Чемпіон Олімпіади-2004 в Афінах кубинець Одланьєр Соліс заявив, що готовий замінити англійця Девіда Хея в бою з Володимиром Кличком. Поєдинок Кличка з Хеєм повинен був відбутися 20 червня 2009 року, але зірвався через травму руки в англійського боксера.

Соліс пообіцяв позбавити Кличка чемпіонських поясів, якщо українець погодиться зустрітися з ним на рингу. В даний час Кличку-молодшому належать чемпіонські титули IBF (Міжнародна боксерська федерація) і WBO (Всесвітня боксерська організація).

"Я готовий до бою. Якщо у Кличка вистачить сміливості прийняти мене як суперника, то обіцяю, що відберу у нього чемпіонські пояси. Я боксер нового покоління. Я найкращий в світі і готовий довести це. Я зупинив Хея в трьох раундах (любительський чемпіонат світу 2001 в Белфасті) і зроблю те ж саме з Кличком.

Для українця немає більш гідного суперника в світі, ніж я. Тепер, коли я знову працюю з моїм старим тренером Педро Діасом, ніхто не зможе зупинити мене на шляху до вершини. Якщо Володимир думає, що я жартую, то хай він прийме цей виклик і зустріне свого наступника 20 червня. Безперечно, я буду наступним чемпіоном світу в суперважкій ваговій категорії", - наводить слова кубинця Boxingscene.com.

Соліс тричі ставав чемпіоном світу з любительського боксу, а в 2004 році виграв золоту медаль афінської Олімпіади у ваговій категорії до 91 кілограма. У 2007 році Соліс почав професійну кар"єру. На професійному рингу кубинець провів 13 поєдинків, і всі вони закінчилися перемогою Соліса. Дев"ять разів Соліс нокаутував своїх суперників.

Не дивлячись на відміну поєдинку з Хеєм, Кличко планує провести бій 20 червня. Українець ще не вибрав нового суперника. Fightnews повідомляв, що Кличко може зустрітися на рингу з американцем Крісом Арреолою, але промоутер цього боксера Ден Гуссен заявив, що його клієнт не погодиться провести бій 20 червня через те, що у нього буде дуже мало час на підготовку.

Замінити Хея також може один з російських боксерів - чемпіон світу за версією WBA (Всесвітня боксерська асоціація) Микола Валуєв або обов"язковий претендент на титул IBF Олександр Повєткін. Менеджер Повєткіна Володимир Хрюнов сказав, що він і його клієнт взяли на роздумі добу.

Бій Кличка з Хеєм повинен був відбутися в німецькому Гельзенкірхені на стадіоні "Фелтінс-Арена", що вміщає більше 60 тися глядачів. Всі квитки на цей поєдинок вже продані.

За матеріалами Лента, Sportbox.ru, Fightnews

Зараз ви читаєте новину «Ще один претендент розкричався про те, що нокаутує Кличка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути