четвер, 04 червня 2009 18:42

Поєдинок Кличко — Хей відмінили

Автор: фото: REUTERS/Mike Segar
  Девід Хей (праворуч) відмовився від бою з Кличком через травму руки. Місяць тому британець заявляв, що має очистити бокс від братів Кличків
Девід Хей (праворуч) відмовився від бою з Кличком через травму руки. Місяць тому британець заявляв, що має очистити бокс від братів Кличків

28-річний британець Девід Хей через травму відмовився від поєдинку з 33-річним українцем Володимиром Кличком за титули чемпіона світу за версіями IBF та WBO у суперважкій вазі. Британські ЗМІ пишуть, що йдеться про травму руки. Представники Хея не повідомили жодних деталей про характер і ступінь важкості травми.

Бій був запланований на 20 червня в німецькому Гельзенкірхені на 65-тисячному стадіоні "Велтінс Арена" і викликав величезний ажіотаж серед уболівальників. Станом на 3 червня продали понад 60 тис. квитків.

Нині команда українця розглядає два варіанти розвитку подій. Найбільш імовірний — Володимир Кличко матиме бій 20 червня проти іншого суперника. Попри те що до цієї дати залишилося трохи більше двох тижнів, охочих зустрітися з українським чемпіоном не бракує. Замінити британця готові кубинець Одланьєр Соліс, американці Кевін Джонсон, Браян Мінто і Джеймс Тоні. Команда Кличка розглядає також кандидатури американця Едді Чемберса та росіянина Олександра Повєткіна. Менеджер останнього пообіцяв дати відповідь увечері 4 червня. Серед кандидатів також росіянин Микола Валуєв та узбек Руслан Чагаєв, бій яких відмінили минулої суботи.

Другий варіант: якщо представники Хея найближчим часом нададуть усю інформацію про травму, команда Кличка готова перенести цей бій.

— Якщо відтермінування буде невеликим, можливо, ми зуміємо провести поєдинок на чотири–шість тижнів пізніше, — заявив менеджер Кличків Берндт Бенте.

Зараз ви читаєте новину «Поєдинок Кличко — Хей відмінили». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути