субота, 07 квітня 2012 12:56

Болгарський тренер працював з командою дев'ять днів

Болгарський тренер працював з командою дев'ять днів
Під керівництвом Іванова "Левскі" програв два матчі Фото: AFP

Головний тренер болгарського футбольного клубу "Левскі" Георгі Іванов пішов у відставку через дев'ять днів після свого призначення на пост наставника команди. Іванов сказав, що він вирішив залишити свій пост через критику на адресу "Левскі", якому, за словами тренера, потрібний внутрішній спокій. Про це повідомляє Reuters.

Під керівництвом Іванова "Левскі" провів два матчі і обидва програв. Софійський клуб поступився "Літексу" і "Людогорцу". Обидві ці зустрічі закінчилися поразкою "Левскі" з рахунком 0:1.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Стоїчков може працевлаштуватися в київському "Динамо"

У 22 матчах чемпіонату Болгарії "Левскі" набрав 45 очок. Клуб посідає п'яте місце в першості країни і відстає на дев'ять очок від лідера - софійського ЦСКА.

Хто саме змінить Іванова на посту наставника команди, не повідомляється. За інформацією Reuters, клуб вів переговори з колишнім тренером збірної Болгарії Станіміром Стойловим, але поки не досяг з ним домовленості.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "15-річним Шевченко мені м'ячі подавав" - Стоічков

Іванов багато років виступав за "Левскі" в якості гравця. У сезоні-2009/10 Іванов став головним тренером "Левскі" і зайняв з командою третє місце в першості країни, після чого залишив свій пост. На початку сезону-2011/12 Іванов знову став головним тренером, але після 11 матчів поступився місцем Ніколаю Костову. У 2012 році Костов був відправлений у відставку, а Іванов зайняв його місце.

Зараз ви читаєте новину «Болгарський тренер працював з командою дев'ять днів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути