Ексклюзиви
вівторок, 06 грудня 2011 11:47

Прем'єр-міністра Болгарії визнали найкращим футболістом року

Прем'єр-міністра Болгарії визнали найкращим футболістом року

Прем'єр-міністр Болгарії Бойко Борисов відмовився від звання кращого футболіста країни 2011 року, повідомляє 5 грудня агентство Novinite. Прем'єр зайняв перше місце в голосуванні уболівальників, майже вдвічі випередивши зірку болгарського футболу Дімітара Бербатова.

"Я сприймаю подібне голосування як протестне", - заявив Борисов. На його думку, така поведінка вболівальників пов'язана з кризою болгарського футболу. У зв'язку з цим прем'єр запропонував скасувати підсумки голосування або нагородити титулом "Футболіст року" переможця в номінації "Найкращий молодий гравець".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Любо Пенєв офіційно очолив збірну Болгарії

Бойко Борисов виступає за команду третьої болгарської ліги "Вітоша". За підсумками голосування він набрав 3501 голос, тоді як на рахунку нападника клубу "Манчестер Юнайтед" Бербатова тільки 1955 голосів. Усього в конкурсі брали участь 20 футболістів.

Нагородження кращого футболіста Болгарії за версією вболівальників має відбутися 23 грудня у готельному комплексі на околиці Софії. Як відзначає Novinite, раніше Борисов заявляв, що буде щасливий отримати цей титул.

Зараз ви читаєте новину «Прем'єр-міністра Болгарії визнали найкращим футболістом року ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути