субота, 24 березня 2012 16:26

"Стоїчков ображав і погрожував мені" - болгарський арбітр

"Стоїчков ображав і погрожував мені" - болгарський арбітр
Христо Стоїчков працює з "Літексом" з Ловеча ФОТО: ligafutbol.net

Футбольний арбітр з Болгарії Богоміл Маринов звинуватив видатного у минулому форварда, а нині тренера Христо Стоїчкова в телефонних погрозах, після яких йому доведеться завершити професійну кар'єру, повідомляє Рейтер.

Маринов обслуговував матч, в якому чинний чемпіон "Літекс", очолюваний Стоїчковим, поступився софійській "Славії" з рахунком 0:1. У другому таймі арбітр видалив з поля бразильського форварда "Літекса" Марсело Нікасіо, показавши йому другу жовту картку за не самий очевидний фол. Через три дні, за словами Маринова, у нього відбулася розмова зі Стоїчковим.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Любо Пенєв офіційно очолив збірну Болгарії

"Він (Стоїчков) подзвонив мені у вівторок вночі, представився і почав ображати і погрожувати мені, - розповів суддя. - Він заявив, що для мене цей матч став останнім у якості арбітра".

"Я хочу піти з професійного арбітражу. Однак я так люблю футбол, що просто не можу уявити своє життя без нього. Так що я продовжу роботу на аматорському рівні, де, звичайно ж, не такі високі гонорари", - додав 34-річний рефері .

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Наставник "Літекса" очолив збірну Болгарії

Екс-форвард "Барселони" заявив, що не збирається "коментувати безпідставні звинувачення". "Можу лише зауважити, що після повернення до Болгарії і роботи головним тренером я набагато краще і терпиміше ставлюся до суддів, ніж тоді, коли я був гравцем", - сказав Стоїчков.

Зараз ви читаєте новину «"Стоїчков ображав і погрожував мені" - болгарський арбітр». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути