субота, 07 квітня 2007 17:37

Білорус Ковель "виковує" для "Карпат" перемогу

В минулому турі обидві команди зіграли внічию, причому суперниками "Карпат" і "Іллічівця" були донецькі клуби. Звісно, що більш сенсаційним стало те, що маріупольці змогли відібрати очки у "Шахтаря". Львівяни у грі проти "Металлурга" як мінімум заслужили на здобуття одного очка, яке і приніс команді Батіста, чітко реалізувавши пенальті.

В звітному поєдинку Батіста не забив, але зіграв як завжди дуже активно. Героєм матчу став білорус Ковель, який відзначається вже другий поєдинок поспіль. На 21-й хвилині Сучков сильно вибив м"яч на половину поля гостей, Батіста головою скинув його на Ковеля, новачок "Карпат", розібравшись з захисником, вийшов на побачення з Шуховцевим і пробив повз воротаря "Іллічівця" - 1:0.

Як виявилось потім, цей гол Ковеля виявився переможним. У другій половині гри маріупольцям вдалось заволодіти ініціативою, але голкіпер Налепа і захист львів"ян зіграли надійно. Ледь не єдиною слушною нагодую уникнути поразки не зміг скористатись Конюшенко на 82-й хвилині зустрічі. Помилився Петрівський і футболіст "Іллічівця" вийшов сам на сам з Налепою. Останній з ударом Конюшенко справився, а вже повторна спроба вразити майже порожні ворота вийшла невдалою.

"Карпати" - "Іллічівець" - 1:0 (1:0)

7 квітня. Львів. Стадіон "Україна".

Суддя: Евген Венгер (Київ).

"Карпати": Налепа, Федорів, Петрівський, Іщенко, Годвин, Шмаков (Платон, 46), Пшеничних, Сучков (Ситнік, 74), Кобин, Батіста, Ковель (Тимчишин, 90).

Головний тренер Олександр Іщенко.

"Іллічівець": Шуховцев, Олефір, Красноперов, Кулаков (Ара Акобян, 70), Мальцев, Малигін, Єсин, Мазуренко, Конюшенко, Кривошеєнко, Арам Акобян (Оберемко, 58).

Головний тренер Іван Балан.

Голи: Ковель (21).

Попередження: Мазуренко (18)




Зараз ви читаєте новину «Білорус Ковель "виковує" для "Карпат" перемогу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути