Ексклюзиви
понеділок, 29 вересня 2008 09:50

Бій Котельника ще може відбутися

Стверджувати, що Андрій Котельник не захищатиме свій титул чемпіона світу за версією WBA в першій напівсередній вазі проти Дмитра Саліти, передчасно. Про це заявив сам український боксер. Нагадаємо, його бій проти Саліти повинен був відбутися 8 листопада в "Медісон Сквер Гарден" (Нью-Йорк) перед поєдинком Джо Кальзаге та Роя Джонса.

Але 13 вересня у Львові Котельник захистив свій титул у бою проти японця Кімури ціною травми ребра. Після цього пройшла інформація, що його бій проти Саліти не відбудеться. "Так, у мене є травма, але ще дуже рано говорити про те, що бою проти Саліти не буде, - прояснив ситуацію Андрій. - У середу я пройду повне медичне обстеження, яке покаже стан мого травмованого ребра. Після цього буде прийняте остаточне рішення".

Саліта тим часом вже встиг звинуватити українця в ухилянні від бою. Одесит, що нині проживає в Брукліні (Нью-Йорк) за прізвиськом "Зірка Давида", заявив, що відмова Котельника від зустрічі з ним викликана невпевненістю Андрія в результаті майбутнього поєдинку. Але Котельник відповів: "У Саліти хороше резюме боїв (28 перемог, 0 поразок), але це далеко не все. У нього були бої, в яких йому допомогли судді. Я вважаю себе кращим боксером у цій ваговій категорії, і він не представляє небезпеки для мене. Я впевнений в тому, що переможу його".

"Сегодня"

Зараз ви читаєте новину «Бій Котельника ще може відбутися». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути