неділя, 16 липня 2023 15:50

Ярмоленко сказав, чому раніше не спілкувався українською мовою

Ярмоленко сказав, чому раніше не спілкувався українською мовою
Півзахисник київського "Динамо" Андрій Ярмоленко зізнався, чому перейшов на українську мову. Фото: ФК Динамо Київ

Півзахисник київського "Динамо" та збірної України з футболу Андрій Ярмоленко зізнався, чому перейшов на українську мову.

Він також розповів про своїх дітей, які не приїхали разом з ним в Україну, і саме вони попросили розмовляти з ними тільки українською мовою. Про це Андрій розповів в інтерв'ю клубному каналу "Динамо".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ярмоленко повернувся у "Динамо" й ефектно забив австрійцям

"Звичайно, вони сумують. Звичайно, вони хочуть повернутися в Україну, хочуть з'їздити у Чернігів до бабусі, дідуся, але треба їм пояснювати, що зараз коїться у нас в країні та хто це коїть. А те, що мої діти самі попросили мене спілкуватися з ними українською, то це так. Зараз зі своїми дітьми я спілкуюсь виключно українською мовою", – сказав Ярмоленко.

Він також відповів на запитання, чому раніше не розмовляв українською.

"Камінець можна і в мене кинути. Чому я не робив цього раніше? Я не розумію. Потрібно було робити це раніше", – сказав Ярмоленко.

Півзахисник київського "Динамо" та збірної України з футболу Андрій Ярмоленко пригадав, як спілкувався з колишнім партнером по національній команді Анатолієм Тимощуком після початку повномасштабного вторгнення Росії.

Тимощук досі ніяк не коментує війну і продовжує працювати в "Зеніті" із Санкт-Петербурга. Про коротку розмову зі зрадником Ярмоленко розповів в інтерв'ю клубному каналу "Динамо".

Зараз ви читаєте новину «Ярмоленко сказав, чому раніше не спілкувався українською мовою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути