неділя, 16 січня 2011 14:55

Англійський таблоїд прослуховував мобільний телефон Пола Гаскойна

Англійський таблоїд прослуховував мобільний телефон Пола Гаскойна

Відомий у минулому англійський футболіст Пол Гаскойн збирається подати до суду на британський таблоїд, який він звинуватив у незаконному прослуховуванні його телефону.

За словами агента гравця Джералда Шамаха, Гаскойн підозрює газету News of the World та приватного детектива Гленна Малкейра у використанні незаконних методів спостереження, зокрема, прослуховування мобільного телефону, повідомляє ИТАР-ТАСС.

Крім Гаскойна, можливість подібних позовів розглядають кілька інших відомих особистостей країни - жокей Кірен Феллон, комік Стів Куген, телеведучий Кріс Террант. Детектив Малкейр і редактор News of the World Клайв Гудмен вже були засуджені судом до тюремного терміну в 2007 році за прослуховування телефонів.

"Пол не міг зрозуміти, звідки газетярі дізнаються такі речі, які є частиною особистого життя, - пояснив Шамах. - Гаскойн намагався вирішити свої проблеми в особистому житті, але коли особисті бесіди виходять в пресу і стають надбанням громадськості, то це не допомагає. Якщо люди мали з цього особисту вигоду, ми зажадаємо відшкодування збитку. Ми сподіваємося, що судовий процес дасть відповідь на питання, поставив хтось його телефон на прослуховування чи ні, і хто це зробив".

Нагадаємо, Гаскойн неодноразово мав проблеми із законом на ґрунті алкоголізму. Прокуратура вже заявила, що збирається розглянути всі матеріали, наявні в поліції, щодо незаконного прослуховування телефонів співробітниками газети News of the World. У редакції заперечують звинувачення в свою адресу, відзначає gzt.ru.

За матеріалами Newsru

Зараз ви читаєте новину «Англійський таблоїд прослуховував мобільний телефон Пола Гаскойна». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути