четвер, 01 квітня 2021 21:01

Як суперник збірної України зганьбив Німеччину

Як суперник збірної України зганьбив Німеччину
Горан Пандєв є символом збірної Північної Македонії. Фото: Reuters

У матчі 3-го туру відбору до Кубка світу збірна Німеччини вдома програла Північній Македонії -1:2. Що потрібно знати про гру?

Йоахім Льов використав ротацію. Збірна Німеччини не виставила всіх найсильніших гравців.

Німці переважали суперника. Господарі володіли територіальною та ігровою перевагою. Північна Македонія грала 2-м номером через контратаки та "стандарти" в атаці.

Атака Німеччини виглядала беззубо. Гості спокійно справлялися із тиском німців. До гостроти доходили тільки у випадку індивідуальних дій. Свій єдиний гол господарі забили з пенальті. Лерой Сане вміло підставився під захисника.

Провал оборони команди Льова. В штрафній німців виникали "пожежі". Тільки реакція Марк-Арне тер Штегена врятувала після "стандарту". У випадку із 1-м забитим м'ячем Горан Пандєв бив з лінії площі воріт без жодної опіки. 2-й гол був забитий після дуже простої комбінації. Македонці у 2 паси обіграли всю оборону господарів.

Захист збірної Німеччини провалився

Суддя пожалів господарів. За рахунку 1:1 в середині 2-го тайму рефері не поставив чистий пенальті, коли захисник збірної Німеччини відбив м'яч рукою після подачі кутового.

Тімо Вернер зганьбився. Зірковий форвард "Челсі" за нічийного рахунку мав чудовий шанс вивести свою команду вперед, але банально не влучив по м'ячу у простій ситуації.

Німеччина не заслужила на перемогу. Господарі можуть похвалитися тільки контролем м'яча. Ніяких інших серйозних завдань перед суперником не ставили. Північна Македонія не тільки справлялася із атаками Німеччини, але і в кінці гри пішла забивати переможний гол.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Шевченко переоцінив своїх гравців

Збірна Північної Македонії є суперником збірної України на Євро-2020/21. Команди зіграють у 2-му турі турніру 17 червня.

У відбірковій групі J лідирує Вірменія, яка здобула 3 перемоги у 3-х матчах. Північна Македонія та Німеччина ділять 2-3 місце, маючи у своєму активі по 2 перемоги.

Зараз ви читаєте новину «Як суперник збірної України зганьбив Німеччину». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути