вівторок, 11 березня 2008 09:54

Ягудіну вирізали апендицит

Ягудіну вирізали апендицит

Олімпійському чемпіонові з фігурного катання 2002 року Олексію Ягудіну в Краснодарі зробили термінову операцію по видаленню апендикса. Спортсмен вже йде на поправку і не може дочекатися, коли його випишуть з лікарні.

- Олексій перебуває у стані ейфорії. Він вже на ногах і спокійно розгулює територією клініки, - розповідає заввідділеням ендоскопії Валерій Куліш. - Проте така помилка може привести до плачевних результатів. Ми чудово розуміємо бажання пацієнта скоріше потрапити додому, але якщо Льоша піде самовільно, то виписку ми йому не дамо. Це дуже велика відповідальність. У кожного індивідуальний організм, і невідомо, що може статися. Так, він дуже добре почувається. Операція пройшла без ускладнень. У нього стабільний задовільний стан. Приводів для хвилювання поки немає. Проте хотілося б, щоб усі сім днів госпіталізації він залишався під наглядом лікарів. Ягудін рветься додому, поспішає повернутися в шоу, але я наполягаю на мінімальних навантаженнях хоч би протягом місяця. Інакше можуть виникнути ускладнення. Ні про які виступи не може бути й мови. Це дуже ризиковано.

Олімпійський чемпіон приїхав до Краснодару, щоб виступити в льодовому шоу Іллі Авербуха, проте в ніч на суботу йому стало погано. Його забрали до лікарні, де і зробили операцію.

"Твой ДЕНЬ"

Зараз ви читаєте новину «Ягудіну вирізали апендицит». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути