середа, 09 березня 2011 08:43

"Я був впевнений, що ми пройдемо далі" - Луческу

"Я був впевнений, що ми пройдемо далі" - Луческу

Головний тренер "Шахтаря" Мірча Луческу не став ділитися своїми передчуттями у відношенні того, хто дістанеться гірникам в чвертьфіналі Ліги Чемпіонів.

"Я залишився задоволений своєю командою. Не можна говорити, що ми перемогли "Рому" тільки тому, що вона грала в меншості. Ми досить успішно грали з римлянами і коли вони були в повному складі. І в будь-якому випадку обіграли б їх", - цитує Луческу офіційний сайт "Шахтаря".

"Я вірив в команду і був упевнений, що ми пройдемо далі. Ми дуже добре вивчили "Рому", і наші гравці ні в чому не поступаються, а можливо і перевершують практично всіх гравців "Роми". Зазначу атмосферу, яка була сьогодні на стадіоні . Підтримка наших уболівальників дала мені зрозуміти, що ми виграємо цей матч. Я думаю, що ми повністю заслужили сьогоднішню перемогу", - заявив наставник.

"Коли піднімаєшся настільки високо, вже не йде мова, кого ти хочеш чи не хочеш отримати в суперники. На такому рівні все сильні, тому тільки жеребкування вирішить, хто попадеться "Шахтарю". Як завжди, проблеми може створити від'їзд гравців у національні збірні", - додав тренер гірників.

Нагадаємо, що у вівторок, 8 березня, донецький "Шахтар" вдома обіграв італійську "Рому" - 3:0.

Зараз ви читаєте новину «"Я був впевнений, що ми пройдемо далі" - Луческу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути