вівторок, 08 березня 2011 16:47

"На 8 березня подарую дружині і доньці перемогу над "Ромою" - Рац

"На 8 березня подарую дружині і доньці перемогу над "Ромою" - Рац

Сьогодні, 8 березня, донецький "Шахтар" зіграє матч-відповідь 1/8 фіналу Ліги чемпіонів проти римської "Роми". Перший поєдинок команд закінчився перемогою "гірників" - 3:2.

У Донецьк "вовків" привіз новий ватажок — замість Клаудіо Раньєрі наставником команди призначили молодого Вінченцо Монтеллу.

"Футболісти "Роми" дуже довго грали під керівництвом Спалетті і Раньєрі, - каже нам перед тренуванням "Шахтаря" захисник Разван Рац. - У них вже є свій стиль гри. Думаю, Монтелла, навіть, якби хотів щось змінити, то за такий короткий час він не встигне."

Матч з "Ромою" стане першим домашнім поєдинком для "гірників" після зимової перерви.

"Ми вже скучили за "Донбас Ареною". Постараємося завтра потішити своїх вболівальників. Щодо матчу, то обом командам буде важко. Нам потрібно постаратися зберегти результат, а "Рома" буде намагатися забити нам м'ячі. Це буде гра на життя і смерть".

За день до матчу стало відомо, що матч замість англійця Мартіна Аткінсона судитиме його титулований співвітчизник Говард Вебб.

"Ми знаємо, що замінили головного рефері. Вебб судив фінал Кубка світу в ПАР. Думаю, що завтра суддівство буде високої якості."

Матч з "Ромою" припав на 8 березня — Всесвітній день жінок.

"Будемо святкувати 8 березня після гри. Що подарую дружині і доньці? Насамперед перемогу, а там подивимось."

Разван і Юля назвали доньку Ніколь. Дівчинка народилася 26 лютого.

"Чи співаю я колискові донькі? Трішки намагаюсь. Про батьківство говорив з Даріо Срна (у капітана "Шахтаря" також є донька). За порадами ще не звертався. Можливо у майбутньому попрошу. У Даріо більше досвіду, а я ще молодий тато."

Нагадаємо, матч "Шахтар" - "Рома" пройде сьогодні на "Донбас Арені". Початок о 21:45. Пряма трансляцію на каналі ТРК "Україна".

Зараз ви читаєте новину «"На 8 березня подарую дружині і доньці перемогу над "Ромою" - Рац». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути