вівторок, 08 березня 2011 14:14

Ахметов розповів, як привітає президента "Роми" з 8 березня
8

Фото: Ірина Козюпа/Gazeta.ua

"Давайте поговоримо після матчу", - захисник "Шахтаря" Дмитро Чигринський дипломатично відмовляється від спілкування з журналістами на відкритому тренуванні команди на СТБ "Кірша". Воно пройшло у понеділок, 7 березня. Сьогодні, 8 березня, "гірники" зіграють з "Ромою" матч-відповідь 1/8 фіналу Ліги чемпіонів. Римський поєдинок "Шахтар" виграв з рахунком 3:2.

Гравці виходять на тренування у піднесеному настрої. Останніми йдуть бразильці, одягненні у шапки. Температура під вечір впала і теплолюбиві футболісти надягають на себе максимум одягу. Чех Томаш Хюбшман серед усіх "гірників" виділяється оранжевою шапкою.

Поки футболісти розминаються, кола полем намотує син Мірчі Луческу Разван. Наставник збірної Румунії спочатку прогулювався базою, а потім змінив цивільний одяг на спортивну форму.

Подивитися на тренування команди приїхав президент "Шахтаря" Рінат Ахметов та генеральний директор Сергій Палкін.

Іноземні журналісти цікавляться в Ахметова, чи отримає син Луческу "Шахтар" у "спадок" від батька.

"Якщо Містер продовжить так працювати, то Развану буде вже 70 років, - сміється президент "Шахтаря". - Тоді можна буде говорити вже про внука Мірчі Михайловича. Разван — молодий і дуже сильний тренер. Його чекає хороше майбутнє. Зараз він обіймає дуже відповідальну посаду — тренує національну збірну Румунії. Думаю, він виведе її на новий рівень."

Також Ахметов укотре підтвердив, що футболісти "Шахтаря" грають без преміальних.

"Найбільші бонуси для гравців — це аплодисменти і любов уболівальників. Футболісти мають бути легкими, у хорошій формі. Наші гравців грають не заради бонусів, вони грають заради вболівальників."

Президент "Шахтаря" не захотів говорити про можливих суперників у наступній стадії Ліги чемпіонів.

"Я б хотів, щоб у матчі з "Ромою" мої футболісти показали свої найкращі якості, зробили все можливе і неможливе, щоб вийти в ? фіналу турніру. Коли це станеться ми з вами поговоримо про потенційних суперників і про все решта."

Матч пройде у Міжнародний жіночий день. Президентом "Роми" є жінка - Розелла Сенсі.

"Ми з нею особисто не знайомі. Як я привітаю її з 8 березня? Треба виграти гру. Мені здається, що це буде гарне привітання. Також побажаю команді успіху у чемпіонаті Італії."

Нагадаємо, матч "Шахтар" - "Рома" пройде сьогодні на "Донбас Арені". Початок о 21:45. Пряма трансляцію на каналі ТРК "Україна". Гру судитиме Говард Вебб.

Зараз ви читаєте новину «Ахметов розповів, як привітає президента "Роми" з 8 березня». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути