вівторок, 08 березня 2011 15:53

Тотті став воротарем, Доні пішов у напад: відкрите тренування "Роми"
18

Фото: Ірина Козюпа/Gazeta.ua

Традиційна передматчева прес-конференція наставника "Роми" Вінченцо Монтелли та капітана команди Франческо Тотті більше нагадувала зустріч двох друзів. Екс-партнери хвалили один одного та багато жартували. А ще обіцяли зробити все можливе, щоб перемогти "Шахтар". Нагадаємо, у Римі "гірники" перемогли з рахунком 3:2.

"Наш суперник — сильна команда і ми це враховуємо. Але зробимо все, щоб ускладнити їм гру. Я оптимістично дивлюся на результат матчу-відповіді. У "Роми" є великий потенціал. Ми приїхали сюди не для того, щоб погіршити наші результати", - каже Монтелла.

У Франческо Тотті запитують, чи думає він про недільне дербі з "Лаціо".

"Ви що лаціалі? Спочатку треба цих перемогти, а потім думати про "Лаціо". Якби була можливість обрати переможний матч між поєдинком у Лізі чемпіонів та дербі, я б вибрав недільну гру."

Також Тотті зазначив, що "Шахтар" добре тримається на полі, але "Рома" постарається виграти з рахунком 2:0. Сам Франческо запевнив, що до матчу готовий.

Відразу після прес-конференції розпочалося відкрите тренування команди. Журналістам і вболівальникам дозволили подивитися його повністю, а не традиційні 15 хвилин.

"Рома" завжди так робить, коли грає в Європі", - каже один з італійських вболівальників.

Кілька десятків фанів з шарфиками та прапорами клубу розмістилися на трибуні. Серед них були не тільки італійці, але й українці з росіянами. Найгучніше вболівальники зустрічали Монтеллу, Тотті та Мексеса. Появу французького захисника особливо бурхливо зустріли дівчата. Філіп не розчарував шанувальниць, помахавши їм рукою.

Футболісти "Роми" провели розминку, трохи потренувались з м'ячем. Особливу увагу приділили стандарним положенням. Тотті перекваліфікувався у голкіпера і відбивав удари Доні. Йому роль форварда не дуже сподобалась і бразилець попросився назад у ворота.

Подивитися на тренування "Роми" прийшла мама президента клубу Розелли Сенсі, Марія.

"Розелла на гру не приїде. У неї маленька донька і багато справ, - каже нам сеньйора Сенсі, - Я люблю подорожувати, їжджу на всі виїзні матчі "Роми", але я тут як простий вболівальник, а не офіційна особа. Хто переможе? Тільки поле дасть відповідь на це запитання. Хто мій улюблений гравець "Роми"? Я люблю футболку клубу, імена на спині не мають значення."

Після закінчення тренування футболісти "Рому" під скандування своїх імен по одному йдуть з поля. Декотрі підходять до фанів і кидають їм свої шапки. Ніколас Бурдіссо викликав в українських вболівальників "Роми" справжнє захоплення — аргентинець роздав кілька автографів і позував для фотографії. "Це моє найкраще 8 березня" - каже один з фанів.

Румунський голкіпер Богдан Лобонц також ощасливив шанувальників клубу своїми підписами. Останнім з поля йшов Монтелла.

Нагадаємо, матч "Шахтар" - "Рома" пройде сьогодні на "Донбас Арені". Початок о 21:45. Пряма трансляцію на каналі ТРК "Україна". Гру судитиме Говард Вебб.

Зараз ви читаєте новину «Тотті став воротарем, Доні пішов у напад: відкрите тренування "Роми"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути