Ексклюзиви
понеділок, 28 жовтня 2013 09:53

У японському Кавасакі сотні зомбі відзначили Гелловін
10

Фото: Фото: Reuters

У японському Кавасакі у неділю 27 жовтня пройшло наймасштабніша видовищна подія, присвячена святкуванню дня Гелловіна - парад Kawasaki. Традиційно, на карнавал з'їжджаються не менш трьох тисяч переодягнених у нечисть городян і гостей.

До речі, саме свято користується популярністю не тільки у дітей, для яких він колись і організовувався , але і у дорослих. Деякі сайти навіть включили парад у ТОП 13 місць, які варто відвідати любителям свята нечисті. Перевдягнені у чаклунів, відьом і зомбі японці проходять 1,5 км центральними вулицями міста, дивуючи перехожих помітними нарядами. Навіть після свята " гуляння " нечисті нагадують про себе городянам ще кілька днів - натовп залишає на вулицях різні атрибути свята.

Треба сказати, Хеллоуїн вважається одним з наймолодших свят в Японії. Однак, незважаючи на його "юний вік", японці намагаються перетворити його на театралізоване шоу. Багато магазинів заздалегідь починають продавати яскраві декорації, Гелловін -вбрання, солодощі. Напередодні нинішнього свята організатори почали прикрашати парки гарбузами, готувати вбрання для героїв ще з вересня.

Зараз ви читаєте новину «У японському Кавасакі сотні зомбі відзначили Гелловін». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути